Skip to main content

OpenAI heeft onlangs de geavanceerde functies van ChatGPT onthuld, die nu is uitgebreid met beeld- en spraakherkenning. In de komende twee weken krijgen Plus-gebruikers de mogelijkheid om spraakgesprekken te voeren met ChatGPT op iOS en Android, en om afbeeldingen te delen op alle platforms. Deze vooruitgang biedt een schat aan nieuwe mogelijkheden voor zakelijke gebruikers.

Door een foto of grafiek te delen, kunnen gebruikers nu praktische oplossingen krijgen voor complexe problemen die visuele analyse vereisen. Of het nu gaat om het beoordelen van marketinggrafieken, het troubleshooten van apparatuur, of het brainstormen over productdesigns, ChatGPT staat klaar om te assisteren. De toevoeging van spraakherkenning maakt het nog gemakkelijker om snel ideeën te delen en feedback te krijgen, waardoor de workflow wordt gestroomlijnd.

Benieuwd wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen? De nieuwe functies kunnen tijdbesparend zijn en de efficiëntie verbeteren, door snelle en accurate analyses te bieden. Het vermogen om real-time feedback te krijgen op visuele en gesproken input kan de besluitvorming versnellen en innovatie stimuleren. ChatGPT’s verbeterde interactieve ervaring is een stap voorwaarts naar een meer intuïtieve, responsieve en nuttige tool voor jouw zakelijke behoeften.